kızlar bende başlıyorum epilasyona randevumu aldım kasım sonuna yer bulabildim ama canımın acıma kısmında endişelerim var gerçekten çok can acıtıyor mu
genital bölge çok geç bitiyomuş öle dediler ama bacaklarımda çok az kaldı genital ve koltuk altında ince ince çıktı ay inşallah biter ya
Acıyor ama çok fazla değil, sana tavsiyem epilasyona gitmeden 45 dakika önce bir ağrı kesici iç o zaman daha az hissedersin. Tabi eğer ağrı eşiğin düşükse. Ben gerek duymuyorum
ismini bilmiyorum sormadım ama önerdiğiniz birşey varmı güvendiğim bir yer doktor gözetimi altında yapıyorlar ve gerçekten uzmanlar güvendiğim için kremin ismini sormak aklıma gelmedi
Canim yaptirmayin guzellik salonlarnda ya normalde bacak 200 300 arasi degsiyor her seans basi poliklinik gibi uzman yerlerde.git sadece epilasyon yapan yerlerde yaptir uzman kisiler ve aletler ile.we yaptircksan ütüleme lazer iyi
kesinlikle tüylerim azaldı bayanlar 2 veya 3 seansım kaldı nısanm falan vardı 3 4 ay gectı tuyler cok az ozellıkle kol altı genital bolge
Sadece lazer merkezi yaptracagm yer baya referans gosteriyolar bide utuleme degil atisla iyi dediler napayim sizce
O nasil oluyo aslnda tam konusamadk ayakustu oldu burdanda soraym dedim ama kiz atis yontemiyle daha hizli sonuc aliniyor diye onu yapiyorum zor olmasina ragmen dedi
canim benim az cok tecrubem bilqim war bu knuda bende lazer yaptiriyorum.en iyi lazer alex ti ama smdi ütüleme yani diod lazer we agrisizdir.sana tawsiyem hemen pakete grme.bk ne anlatcm sana cnim.ben ilk lazer yaptirmaya bsladgm zman boyle arayislardaydim biqun bi guzellik salonuna denk geldm ama ck lux bi yerdi paket yapiolardi ama ynde bi tereddutm oldu hmen o ciwarlardada bi poliklinqe gttm orada yaptirmaya karar werdm biraz tuzlu ama sagliqm dahada onemli snucta.snra 1hafta snra gdp bktm o ilk gttgm guzellik salonu muhurlenmsti saglik bakanlqi tarafndan inanamadm cok lux tu ama iykide yaptrmadm param da gtcekti bosuna.bu yuzdn hmen werme parani nakit yaptrdkca wr memnun kalrsan dewamini getrirsn ztn