Renklilerin rengini koruması için ve renklerin birbirine karışmaması için çok güzel bir şey bu renk koruyucu mendiller. Marketlerde bu 2 markayı bulabilirsiniz: Rossman'daki benim kullandığım bu:
hiç gözüme çarpmadı aslında toplu alışverişlerimizi büyük marketler de yaparız.Ben de en kısa süre de bakacağım. Benim de pek kıymetli bir gömleğim vardı artık pembe Tek olarak kaç kez yıkadım çıkmıyor
Ben de ilk resimdekini kullaniyorum o bembeyaz mendil kapkara oluyor bazen. Inanilmaz rahatlik ama her zaman bulamiyorum ben :/
Renklileri yıkadığımdaki mendilin öncesi-sonrası (mendil katlanmış oyüzden desenli olmuş normalde hepsi koyu renge dönerdi) Yıkadığım renkliler hep koyu renk örnek foto da çektim: yeşil, bordo, mavi, kırmızı, pembe vs
bu mendillerden markette dün görmüştüm hızlı geçtiğimiz için sadece adını okuyabildimmm şimdi bu renklerin hepsini aynı anda yıkadın ve birşey olmadı değil mi yanlış anlamadım seda ablaaa eğer öyleyse almam gerek çünkü eşiminn renkli tşortu çokkk
Aynen öyle kuzum, Benim eşim de her gün t-shirt giyer ve tshirtleri pek kıymetlidir al sen de kullan bakalım işine yarar Bunların hepsi tek makinede yıkandı, kuraması için astığımda çektim fotoyu. Benim pembe bluzlarım kururken mavilere falan renk verir korkusuyla başka askıda kuruturum fotoda renk skalası görünsün diye oraya 1 tane astım Siyahlar zaten ayrı, Açık renklileri de yıkayınca ayrıca çekerim
Yeni aldığım kırmızı kırlent ve tshirtleri yıkarken araya bir beyaz tshirt kaçmış iyi ki renk koruyucu mendil atmışım yıkarken, test ettim onayladım beyazım bembeyaz çıkmış tüm renk mendilde toplanmış çok mutluyum